Rólunk

 

Több éves kutató és fejlesztő munka eredményeként cégünk 2011-ben kezdte meg az E-Fit Electro Fitness gépek gyártását, forgalmazását. Az EMS technológiát használó E-Fit készüléket az egész test stimulációs edzésére fejlesztettük ki, ezzel áttörést hozva a sport világába.

Büszkék vagyunk arra, hogy a múltból már jól ismert technológiát használva a magyar innováció és fejlesztés eredményeként folyamatosan bővülő hálózatunk mára több mint 30 országban van jelen. Az évi több mint egymillió edzés során különböző korcsoportok, különböző felhasználói területeken ismerhettek meg egy új, egyedülálló lehetőséget céljaik eléréséhez! Elismeréssel tölt el bennünket, hogy a hasonló EMS technológiás gépek közül kizárólag az E-Fit gép medical szériája rendelkezik orvostechnikai tanúsítvánnyal.

Szolgáltatásaink színvonalát az ISO13485 minőségirányítási és gyártás ellenőrző rendszer erősíti.

Célunk, küldetésünk

Célunk, hogy minden korosztálynak és minden sportág résztvevőjének megmutassuk a gép és a technológia előnyeit, legyen szó élsportolókról, vagy a kondíciójukra ügyelő, elfoglalt üzletemberekről. Az idősebb korosztály számára is alternatívát és segítséget kínálunk egy aktívabb, mozgásban gazdagabb életmód felé történő elindulásnál. Az E-Fit szolgáltatás alapfilozófiája a hatékonyság, a személyre szabottság a diszkréció és a gyorsaság.

Legfontosabb missziónk, hogy mind azokat akik készek az életmódváltásra, segítsük egy sportosabb, egészségesebb, tudatos életmód kialakításában. Célkitűzésünk, hogy az E-Fit gép nyújtotta edzésmetodika mindennapossá váljon, igényes sportkomplexumokban és edzőtermekben úgy Magyarországon mint a világ bármely pontján.

Dinamikus fejlődés

  • Több mint 100 önálló szalon Magyarországon
  • Évi egymillió edzés világszerte
  • Folyamatosan bővülő hálózat
  • Dinamikusan növekvő nemzetközi piac: Több mint 30 országba exportálunk

Az E-Fit megoldások leggyakrabb felhasználási területei: sport klubok (edzés és rehabilitáció), edzőtermek, szépség- és egészség szalonok, wellness hotelek, valamint személyi edzők, mint egyéni vállalkozók.

Hogyan is működik az E-Fit

  • EMS Technológia
  • Az E-Fit edzés menete

A tudatos testmozgás és sportolás közben az agy üzeneteit elektromos ingerületek továbbítják az izomzat motorikus vezérlőihez az idegpályákon keresztül. Az EMS technológia (electro-muscle-stimulation azaz elektromos izomstimuláció) közvetlen az izmokhoz juttat elektromos stimulációt, aminek hatására az izmok ugyanúgy összehúzódnak és elernyednek, mint sportolás közben...

Bővebben...

Az elektromos izomstimulációs módszer aktív gyakorlatokkal kombinálva segíti az izmok fejlődését és feszesítését, azaz itt NEM a kozmetikákban alkalmazott fekvő kezelésről van szó! Az elektromos izomstimulációval összhangban, a ruhában egyszerű gimnasztikai és erősítő gyakorlatokat végzünk, így az izomfejlesztés és zsírégetés tízszer hatékonyabb, mintha külön alkalmaznánk a két dolgot. Az E-Fit edzés hatékonyságának lényege és kulcsa a teljes test egyidejű stimulációja...

Bővebben...

Ajánlások

Az E-Fit budapesti munkatársai

Olajos Andrea

Nemzetközi sales menedzser

+36 30 915 6601
andreaolajos@e-fit.com

Dr. Tikos-Nagy Csaba

Ügyvezető igazgató

+36 30 448 4679
tikos@e-fit.com

Meszter Roland, PhD

Értékesítési igazgató

+36 30 315 6546
rolandmeszter@e-fit.com