Ha ősz, akkor Fittaréna

Idén is október utolsó hétvégéjére esett az immáron 10. alkalommal megrendezett 10. Decathlon Fittaréna, mely hatalmas tömegeket mozgatott meg idén is.
A rendezvény valószínűleg rekordot döntött, hiszen 5800 látogató és edzeni, mozogni vágyó vett részt a különféle színpadokon és termekben megtartott edzéseken.

Idén is a FitBalanceon

Az ősz mindig a sportrendezvények korszaka, így az egyik legnagyobb rendezvény, a FitBalance IFEX Hungexpo is most került megrendezésre. A korábbiaktól eltérően most 2 teljes napon át ismerkedhettek meg a látogatók a különféle új sport trendekkel, egészséges életmódhoz kapcsolódó termékekkel mind a szépségápolás, az egészségmegőrzés és a sport rekreáció területén.

Portugál sikereink a Vivafit-tel

Hihetetlenül tartalmas és eredményes héten vagyunk túl, hiszen Portugáliában jártunk a Vivafit-nél. A nemzetközileg is komoly sikereket elért, többszörös díjnyertes („The quickest growth franchise in Portugal”, 2009, „Entrepeneur of the year”, 2012) világszínvonalú fitness franchise-koncepció 2002-ben jött létre Portugáliában, amely azóta már kulcsfontosságú szerepet tölt be a portugál piacon, és még 10 országban.