EF-2080 – Új megvilágításban az Electro Fitness

 

Az E-Fit fejlesztéseinek köszönhetően az új EF-2080 csúcstechnológiájú készülék újabb lehetőségeket kínál mind a szolgáltató egységek, mind az edzeni vágyók számára. Az egyedi, innovatív megoldások lehetővé teszik egyetlen készülékkel két személy edzését, így azok számára is alternatívát nyújt, akik szívesebben edzenek párban. Az E-Fit mérnöki csapata által kifejlesztett termék biztonságos és esztétikus, használata rendkívül egyszerű. A prémium minőség számunkra igen fontos, ezért a készülék egyedileg edzett üveglapból készült, előlapja pedig lehetővé teszi, hogy a Led világítással kiemelt TFT kijelzőn a lehető legpontosabban láthatóvá váljanak az edzés során kiemelt izomcsoportok. A készülék gépháza egy darabból megmunkált eloxált alumínium tömbből készült, ezzel is emelve egyediségét.

 

 

További innovatív megoldások, előnyök:

  • Multifunkcionális potméterek
    A gép két oldalán 12 kiváló minőségű digitális forgató encoder található, melyek tekerése vagy megnyomása teszi lehetővé az egyes csatornák és funkciók vezérlését.
  • Single mode / Dual mode (opcionális)
    A készülék üzemeltetésének két alapvető módja van. A Single ill. a Dual mode. Az EF-2080 készülék így alkalmas Single mode-ban 10 csatornán keresztül 10 elkülönített izomcsoport edzésére, míg a Dual mode lehetővé teszi a 2 X 6 csatorna elkülönített beállításával az egyidejű páros edzést.
  • A Single mode az elektromos izom-stimulációs edzések legaprólékosabb beállításait teszi lehetővé. Egyszerre 10 kimeneti csatornán, 10 izomcsoport (bicepsz, tricepsz, széles hátizom, mély hátizom, mell, has, far, combfeszítő, combhajlító, vádli) egyedi beállítása által egy személy edzésére alkalmas.
  • A Dual mode edzés lényege, hogy egyszerre két vendég egyidejű összehangolt edzést tud végezni a készülék segítségével. Dual mode esetében az edzés futtatásakor mindkét vendég számára 6 csatornán 9 izomcsoport (bicepsz, tricepsz, széles hátizom, mély hátizom, mell, has, far, combfeszítő, combhajlító) egyéni kimeneti erőssége állítható be.