Mai rohanó világunkban mindenki a munkáját helyezi előtérbe, egészsége, magánélete, szabadideje pedig háttérbe szorul. Sokan karrierjük miatt napi 10-16 órát is dolgoznak, így idő vagy energia hiányában egyre kevésbé figyelnek oda az egészséges táplálkozásra, a testmozgásra. Az E-Fit mindössze heti 2×20 percben segítséget nyújt mindazok számára, akik sportosabb, egészségesebb, tudatos életmódra törekszenek!

Az E-Fit elhatározta, hogy kidolgoz egy olyan lehetőséget, ahol a legmodernebb és leghatékonyabb edzés technológiát elviszi a munkahelyekre és minimális időráfordítást igényelve elérhetővé teszi a testmozgást és a jobb közérzet kialakítását bárki számára.
Az edző és alakformáló programok mellett lehetőség van rehabilitációra vagy környezeti, munkahelyi hatások okozta rossz tartás, gyengült gerinctartó és vázizmok preventív megerősítésére, illetve a már kialakult kóros állapot kezelésére is.

A kezelés hatása már néhány alkalom után megmutatkozik, 8-10 alkalom után jelentősen javul a gerinctartó- és hátizmok tónusa, tartó-, támasztó szerepe, tehermentesítve ezzel a porckorongokat, csigolyákat.
Törekedtünk arra, hogy létrehozzunk egy olyan mobil egységet, mellyel akár a munkakörnyezetben is megoldható az edzés vagy tartásjavító kezelés. Heti egy-két alkalommal kb. 15 perc alatt a gyógytornászok által kidolgozott speciális tartásjavító gyakorlatok és az E-Fit gép kombinációja jelentős javulást eredményezhet.